no comments

(video) Sekarang Cikgu Dah Dapat Balik iphone Tu , Boleh Tak Saya Dapat Balik Nyawa Anak Saya.?”

Pelajar tersebut juga dikatakan dikurung beberapa jam oleh guru tersebut dalam sebuah bilik selama beberapa jam sebelum dihantarkan kepada ibu bapanya sambil mengadu tentang pelajar tersebut mencuri telefon bimbitnya. Justeru selepas kejadian tersebut, Pelajar itu telah meninggalkan nota sebelum cuba menggantungkan diri didalam biliknya dengan menggunakan selendang. Kejadian tersebut disedari oleh bapa dan adik adiknya yang sempat memotong selendang itu dan bergegas membawa pelajar tersebut ke hospital.

Pelajar tersebut meninggalkan nota bertulis, “Tiada siapa yang bersalah atas kematian saya. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada ibu bapa yang dikasihi kerana menjaga saya. Maafkan saya. Cikgu, saya bersumpah tidak mencuri telefon kamu.”

Pelajar tersebut dimasukkan kedalam wad ICU di sebuah hospital dan berada dalam keadaan kritikal sehingga semalam pelajar tersebut akhirnya menghembuskan nafasnya yang terakhir di hospital tersebut. Ibu saudara kepada pelajar berkenaan, Vinothini Kalaivanan, berkata suaminya, Manogaran Retom meminta polis mengambil tindakan terhadap guru terbabit kerana menyebabkan anak saudara cuba menggantung diri.

Dikatakan juga guru tersebut telah menjumpai telefon bimbitnya yang tercicir di kedai makan dan bukan seperti tuduhan terhadap murid tersebut.

 

Facebook Comments