no comments

“TIADA NIAT NAK MEROGOL ANAK, TETAPI NAK PASTIKAN DIA MASIH ADA DARA KE TIDAK”

Kes rogol yang melibatkan anak gadis semakin hari semakin meningkat. Jika dahulu kes rogol ini melibatkan orang laur atau yang tidak di kenali oleh mangsa, namun hari ini banyak kes rogol di lakukan oleh ahli keluarga sendiri sama ada atuk, abang atau ayah kandung.

Tidak di nafikan, jenayah rogol bukan sahaja memberi kesan negatif pada fizikal mangsa, malah mereka juga mungkin akan merasa trauma, tertekan dan tidak sanggup berdepan dengan dunia luar yang mungkin memandang rendah pada mereka sebagai mangsa rogol.

Itu sama juga yang berlaku kepada seorang budak perempuan yang berumur 15 tahun di panggil dengan nama Melati ini. Berlakunya detik hitam ini apabila ayah kandungnya sendiri yang bernama Dwi sanggup melakukan hal itu ketika melihat anaknya sedang tidur.

Kata Pak Dwi, dia melakukan hal itu kerana cuma mahu memeriksa dan memastikan bahawa anak perempuannya itu masih dara atau tidak.  Ayat itu keluar dari mulut beliau di hadapan hakim ketika di bicarakan di mahkamah.

Namun menurut isterinya, dia sendiri mengugut untuk membunuh dirinya jika dia tidak di benarkan untuk menyetubuhi anak perempuannya yang berumur 15 tahun itu. Dwi menyatakan isterinya memberitahu bahawa dia syak anak dara mereka sudah terlanjur dengan teman lelakinya. Maka dia pun melakukan hal itu untuk memastikan anaknya masih dara atau tidak.

Isterinya sangat marah akan hal itu dan bertindak untuk menuntut cerai. Pak Dwi di katakan disabitkan kesalahan dan dihukum penjara hingga lebih dari 10 tahun. Anaknya tidak dapat menerima kenyataan itu dan sukar untuk memaafkan perbuatan sang ayah yang tidak punya hati perut.

“Ada bapak macam ni baik tak ada bapak..”

“Apa nak jadi dengn bapak zaman sekarang..”

“sian anak ko..baru 15 tahun kot… “

“sedihnya….”

“ape ni..dia punya alasan nak selamatkan diri.. tetapi langsung tak logik akal. “

Lain pula cerita lelaki ini..

Pukul Kekasih 25 Kali, Potong Puting Susu dan Telinga, Lelaki Ini Sanggup Melakukannya Kepada Kekasih Hati Sendiri

Bagi mana-mana gadis yang sedang bercinta,mungkin sahaja mereka tidak tahu secara benar akan sikap dan personaliti kekasih sendiri. Bukan 1 atau 2, namun sudah banyak kes di mana wanita di dera dan dibunuh oleh kekasih mereka sendiri dengan cara yang tragis.

Begitu juga dengan seorang lelaki ini yang berasal dari Russia, dia yang bernama Luchin 21 tahun di dapati bersalah kerana telah membunuh kekasihnya yang bernama Olga B yang berusia 45 tahun.

Luchin sendiri menceritakan pada polis bagaimana dia membunuh Olga dengan menggunakan pisau pemotong daging. Awalnya dia memukul kepala kekasihnya dengan botol wain 25 kali.Kemudian dia memotong puting susu dan telinga Olga dan memberikannya pada kucing serta lagi satu di makannya begitu sahaja.

Kemudian dia memecahkan kepala Olga menggunakan pisau daging itu termasuklah membelah dadanya. Otak mangsa di ratah dan di goreng untuk di makan dan darahnya di letakkan ke dalam gelas untuk di minum.

“Saya suka rasa otak dia, sedap.“Kemudian, saya kumpulkan darahnya ke dalam gelas.“Kenapa? Saya perlukan darah untuk diminum dengan makanan saya,” katanya yang juga merupakan seorang bekas tentera Russia.

Apabila di siasat,pihak polis mendapati bahawa suspek terpengaruh dengan seorang penjenayah yang bernama Kanibal Milwaukee yang telah meliwat dan membunuh 17 budak lelaki sekitar 1978-1991.

“tengok muka pun macam mental ..”

“baru 21 thn dh mental”

“Banyak sangat tonton video kekejaman lama2 sendiri yang terpengaruh jadi mental”

“Negara2 Eropah Rusia belah2 sana banyak kisah pembunuhan ngeri dan kejam. Siap makan lagi tu.”

“Jauh beza umur dengan girlfriend heols.”

“Oh god, y u so mental”

“Jantan mental dari neraka..”

“Cara dia menggambarkan tu mcm puas hati dapat buat mangsa macam tu. Kenyang makan sedap katanya.”

“memang dah diajar dalam tentera supaya hati kering tu mesti gaduh sebelum bunuh tu..”

sumber : kisah dunia

 

 

 

 

 

Facebook Comments