no comments

“Inilah Azab Dunia Dari Allah, 120 Anggota Tentera Israel Dijangkiti Penyakit Aneh, Kulit Melepuh, dan Sering Meraung Kepanasan”

Tentera Israel dilaporkan telah membawa pulang 120 orang anggota pasukannya yang terlibat dalam serangan keatas jemaah Mesjid Al-Aqsa karena diserang penyakit aneh.

Menurut laporan PIC, 120 tentara Israel yang dibawa ke hospital tersebut diserang penyakit kulit. Para tentara yang diserang penyakit ini mengalami infeksi kulit, bengkakan, gatal-gatal dan sakit di bahagian-bahagian berzeda di setiap bahagian tubuh. Bahkan kulit mereka mulai kelihatan melepuh.

Pihak tentera telah melakukan siasatan dalam peristiwa ini dan memutuskan untuk mengkuarantin pangkalan tentera tersebut dek kerana mereka khuatir penyakit ini tersebar dan berjangkit, hal ini juga dilakukan bagi mencegah penyakit misteri ini tersebar keluar dari pangkalan.

Media Israel menambah, specialist dan doktor pakar didatangkan khas untuk berbincang dan menyelidik peristiwa ini sebagai usaha untuk membasmi penyakit ini dan menghentikan penyebarannya.

Mereka mengirim sampel darah para tentara yang dijangkit ke makmal medik untuk menentukan identiti penyakit dan sumbernya.

Anggota Pasukan yang dijangkit penyakit aneh tersebut juga dilaporkan mengalami tekanan perasaan yang kuat. Bahkan sering mengigau dan menjerit kepanasan saat tidur sambil memukul kepala mereka. Paramedik yang menjaga mereka menolak untuk memberikan sebarang komen.

Ingatlah wahai tentera israel, bala dan tentera ALLAH itu datangnya dalam pelbagai bentuk dan pelbagai zat. Tak semestinya anda semua punyai tentera tercanggih di dunia bermakna anda boleh tindas insan yang lemah, ingatlah bahawa ALLAH itu ada dan ISLAM akan menang! ALLAHUAKBAR!

 

HAMAS PALU GENDANG PERANG… INTIFADA BARU BERMULA ESOK!

PEMIMPIN Hamas, Ismail Haniya, menyeru intifada baru penduduk Palestin berikutan tindakan Presiden Amerika Syarikat, Donlad Trump, mengiktiraf Baitulmaqdis sebagai ibu negara Israel.

“Hanya intifada boleh menentang dasar Zionis disokong Amerika ini,” kata ketua pergerakan bersenjata Palestin yang mentadbir Semenanjung Gaza dalam ucapannya.

Sementara itu, Israel meningkatkan jumlah anggota tenteranya di Tebing Barat yang didudukinya.

“Selepas menilai keadaan semasa, keputusan dibuat untuk menambah jumlah batalion di kawasan terbabit (Tebing Barat) selain perisikan dan pertahanan dalaman.

“Selain itu, lebih ramai tentera diletakkan dalam keadaan berjaga-jaga,” kata kenyataan tentera Israel.

Tindakan Trump itu dianggap mencurah minyak ke api marak serta dibantah hampir seluruh dunia, termasuk sekutu rapatnya, Eropah serta Britain dan PBB.

Presiden Turki, Recep Tayyip Erdogan, yang mengecam tindakan Trump, berkata ia menyebabkan rantau itu kini menjadi amat panas.

“Tindakan ini meletakkan dunia, terutama rantau berkenaan (Asia Barat) dalam api yang marak.

“Hei Trump, apa yang anda mahu buat? Pendekatan jenis apa ini?

“Pemimpin politik tidak menegangkan keadaan, mereka berusaha mencari keamanan,” kata Erdogan di Ankara.

Sumber: Harian Metro

Facebook Comments